چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸ذیقعده,۱۴۴۵
اخبار و اطلاعیه ها

اخبار و اطلاعیه ها (37)

یکشنبه, 27 مهر 1399 ساعت 22:03

برگزاری مراسم دهه آخر صفر

نوشته شده توسط

ای داغدار اصلی این روضه ها بیا

صاحب عزای ماتم کرب و بلا بیا

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه

ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

به مناسبت رحلت جانگداز پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله و سبط اکبر، حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام و ثامن الحجج، امام رضا علیه السلام مراسم عزاداری با حضور تعدادی از طلاب و اساتید و کادر مدرسه علمیه فاطمة الزهراء سلام الله علیها (توس) برگزار گردید. در این مراسم سرکار خانم حاجی زاده به مداحی و روضه خوانی پرداختند.

این اردوی سه روزه دانش آموزی از تاریخ 20 تیر تا 23 تیر ماه در اردوگاه ثامن الحجج از طرف آموزش و پرورش و با همکاری حوزه علمیّه فاطمۀ الزّهراء سلام الله علیها توس به مناسبت هفته حجاب و عفاف با حضور حدوداً ۲۰۰ دانش آموز از استانهای آذر بایجان شرقی، همدان، کهگیلویه و بویر احمر، خراسان رضوی و چهار محال بختیاری برگزار گردید.

در این اردو که با حضور زیارت اولی ها و به مدّت سه روز بطول انجامید برنامه های فرهنگی ذیل ارایه شد :

1 . فضاسازی محیط اردوگاه با ادعیه آداب غذا خوردن،آداب خوابیدن، آداب بیت الخلا، اعمال و آداب نماز شب، دعاهای هنگام وضو ، دعاهای هنگام خواب . . .

2 . برپایی نمازهای جماعت و قرائت دسته جمعی زیارت نامه امام مهربانی ها و تشرّف به حرم امام رضا علیه السّلام

3 . برگزاری حلقه های معرفت با عناوینی از قبیل ؛

چگونه یک نماز خوب بخوانم، احترام به والدین، حجاب و عفاف، آداب زیارت، پاسخگویی به احکام شرعی، مشاوره، پاسخگویی به مسائل اعتقادی دانش آموزان.

4 . تشکیل کارگاه گلپوش و دستبند سازی جهت آموزش کارآفرینی به مناسبت هفته حجاب و عفاف.

5 . گردهمایی های شبانه با دانش آموزان در محل خوابگاه برای ایجاد ارتباط بهتر و درک دغدغه های نسل جوان.

6 . برپایی نمایشگاه کهف الشّهداء که در آن وصایا و زندگی نامه شهدای دفاع مقدّس و مدافعان حرم وجود داشت که با استقبال دانش آموزان روبرو شد و سبب برقراری ارتباط معنوی دانش آموزان با شهدا گردید.

7 . برپایی مراسم شب زنده داری و انس و الفت و بستن عهد با شهدا از قبیل : عهد می بندم نمازم را اول وقت بخوانم یا عهد می بندم تا حافظ حریم ارتباطی خود با نامحرم باشم  و . . .

8 . برگزاری مسابقات ورزشی با اهداف اعتقادی از قبیل :

بازی با الوار با هدف ولایت پذیری.

بازی با بالن معلّق با هدف اتّحاد رمز صعود و رسیدن به اهداف.

بازی طناب کشی با هدف دفاع از حریم و ارزشها تا آخرین لحظه .

به مناسبت فرارسیدن ایام تابستان و پربار شدن اوقات فراغت جوانان، مدرسه علمیّه فاطمه الزّهراء سلام الله علیها توس دوره های جوانه های فاطمی را برگزار کرد. به این منظور افتتاحیه این دوره ها و جشن ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها در تاریخ 15 تیر و در مدرسه با قرائت قرآن کریم آغاز و سپس سرود ملّی و صلوات خاصّه امام رضا علیه السّلام پخش شد .

در این مراسم که حدوداً 35 نفر از دانش پژوهان دوره ها شرکت می کردند، احادیثی در بیان شأن و مقام دختر بیان گردید که به دو نمونه از آن اشاره می کنیم :

پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمود :

در هر روز ۱۲ برکت و رحمت الهی در خانه ای که در آن دختران زندگی می کنند نازل می گردد و آن منزل مورد زیارت و دیدار ملائکه قرار می گیرد و آن ملائکه برای پدر آن دختران در هر روز و شب ثواب عبادت یکسال را در نامه عمل او می نویسد.

در حدیثی دیگر حضرت می فرمایند:

شخصی که دارای یک فرزند دختر باشد این دختر برای او بهتر است از هزار حج و بهتر است از هزار جهاد در راه خدا و بهتر است از قربانی هزار شتر و بهتر است از هزار مهمانی دادن.

در ادامه نماهنگی ویژه ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر پخش گردید و سپس مراسم با مداحی و برگزاری مسابقه و اهدای جوائز به مدعوین خاتمه پیدا کرد.

لازم به ذکر است این دوره در ۱۳ جلسه در قالب پک عقیدتی و هنری از تاریخ 15 تیر الی 15 مرداد در روزهای فرد ساعت ۹ الی ۱۱ برگزار می شود و عناوین دوره این دوره شامل موارد زیر می شود:

عقیدتی شامل :

امام شناسی، ارتباط مؤثر، حجاب و عفاف، اخلاق در فضای مجازی.

هنری شامل:

نقاشی سیاه قلم، نقاشی روی پارچه، اوریگامی پیشرفته، نمددوزی، سرمه دوزی، چرم دوزی می باشد.

کارگاه « شیوه های کاربردی فعّالیّت و حضور در فضای مجازی »  با هدف افزایش قدرت تحلیل و آشنایی با تاکتیک ها و ارتقای رسانه ای در حوزه سواد رسانه به همّت معاونت فرهنگی اجتماعی مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان، با سخنرانی حجۀ الإسلام و المسلمین محمد کهوند، ویژه طلاب در مدرسه علمیه فاطمۀ الزهراء سلام الله علیها توس، برگزار شد.

حجۀ الإسلام و المسلمین محمد کهوند در تعریف فضای مجازی بیان کرد :

فضای مجازی محیطی است که در آن برقراری ارتباطات، رؤیت و انتقال اطلاعات در ساختارها و قالب هایی به عنوان خدمات به انسان ها طراحی و کنترل شده است.

وی با بیان اینکه حاکمیت فضای مجازی به 3 بخش حاکمان ، مدیران و مجریان تقسیم می شود گفت :

هفت شرکت اقتصادی یهودی همه ارکان فضای مجازی را کنترل می کنند که این شرکت ها در کشورهای مختلف اقدام به ایجاد نمایندگی کرده و غالب تولیدات رسانه ای کشورهای گوناگون را در اختیار خود قرار گرفته اند.

این کارشناس فضای مجازی ادامه داد :

با توجه به نوع مدیریت فضای مجازی کاربر کمترین نقش را در تحوّلات فضای مجازی فعلی دارد و غالب خدمات برای تأمین منافع حاکمان فضای مجازی طراحی شده است.

حجۀ الإسلام و المسلمین کهوند با بیان اینکه فضای مجازی آسیب های فراوانی در ابعاد همه زندگی انسان دارد گفت :

میل به گوشه نشینی، کاهش احترام به والدین، غفلت از نیازهای عاطفی فرزندان، خروج گسترده اطلاعات، نفی ولایت مطلقه فقیه، مسموم سازی فضای سیاسی کشور، ترویج اسلام هراسی و شیعه هراسی، از بین رفتن فرصت های شغلی جوانان ایرانی و ایجاد اختلافات ملی و مذهبی از شایع ترین آسیب های فضای مجازی است.

عضو تیم کارشناسی فضای مجازی کمیسیون سیاسی اجتماعی مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه شبکه ملّی اطلاعات فضای مجازی پرسرعت ، امن ، ارزان و سالم است افزود :

پس از راه اندازی کامل شبکه ملّی اطلاعات شاهد جهش تولید علم، محتوای فاخر و ایجاد اشتغال خواهیم بود و این شبکه تا حد مطلوبی از دست اندازی بیگانگان به منابع اطلاعاتی کشور جلوگیری خواهد کرد.

حجۀ الإسلام و المسلمین کهوند با توجه به مبانی و اصول امام خمینی رحمه الله علیه درباره رسانه ها ابراز کرد :

بازی های ویدئویی، شبکه های اینترنتی، نرم افزار های گوناگون و موتورهای جستجو حکم یک مربی را دارند از این رو محتوای آنها باید رشد دهنده و مطابق با مصالح کشور باشد.

وی ادامه داد :

مبنای مدیریت فضای مجازی باید بر مبنای دین و منافع ملّی کشور باشد و به گونه ای مدیریت شود که ضمن رعایت موازین دینی حاوی حداکثر منفعت برای کشور باشد.

این کارشناس فضای مجازی تبیین کرد :

رها بودن فضای مجازی موجب انتشار وسیع شایعات و تشویش اذهان عمومی گشته و بارها برای کشور بحران سازی کرده است.

وی افزود :

در مبارزه با جنگ رسانه ای دشمن و مسائل پیرامون آن ، مسئولان در خط مقدم جبهه فرهنگی هستند و نباید بار سنگین این مبارزه بر دوش مردم گذاشته شود و از وظایف خود شانه خالی کنند.

حجۀ الإسلام و المسلمین کهوند برای تبلیغ دین در سرویس های غیر بومی 16 شرط را لازم دانست و عنوان کرد :

فعّالیّت مجازی اگر در چارچوب تولید، توزیع و مصرف با رعایت شرایط مطرح شده باشد تأثیرگذار خواهد بود.

وی در پایان خاطر نشان کرد :

ارتقای سواد رسانه ای ویژه اساتید، مبلّغان و طلاب مدارس علمیه و تولید محتوا و ارائه آن به مخاطبان نقش مهمی در مصونیّت جامعه از آسیب های فضای مجازی را دارد.

بسم الله الرّحمن الرّحیم

« وَأعِدُّوا لَهُم مَااستَطَعتُم مِن قُوَّه »

امام خامنه ای مدّ ظلّه العالی فرمودند :  

« سپاه مظهر اقتدار میدانی است. »

گفتنی است دوشنبه گذشته کاخ سفید اعلام کرد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا سپاه پاسداران ایران را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داده است.

در سال‌های اخیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، برخلاف آمریکا و متّحدان منطقه‌ای آن، به نحو جدّی و مستمر با تروریسم در منطقه مشغول نبرد بوده و نقش مؤثری در نابودی حاکمیّت گروه‌های تروریستی در عراق و سوریه ایفا نموده است.

این نهاد انقلابی براساس اصل ۱۵۰ قانون اساسی یکی از نیروهای مسلّح جمهوری اسلامی ایران است که در چهل سال گذشته با تمام وجود از ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی پاسداری کرده است و مصداق این جمله معروف امام خمینی رحمه‌الله علیه که می فرمایند : « اگر سپاه نبود کشور هم نبود » بوده است.

آمریکا واذنابش باید بدانند با تروریست خواندن این نهاد انقلابی نمی توانند به اهداف ننگین خود برسند.آمریکا دیگر نمی تواند با چراغ روشن به پایگاههای نظامی اش در عراق سربزند و مرده تکفیری اش داعش را با تنفس مصنوعی زنده کند.

 خواندن نماز  در قدس به امامت امام خامنه ای مدّ ظله العالی آرزوی دیرین و محقّق شدنی ملّت ماست. هنوز هم اگر اراده کنیم حیفا و تلاویو را با خاک یکسان خواهیم کرد.

اکنون رزم از جنس دیگر است و این بار جاهلان می خواهند با تروریستی خواندن سپاه شخصیّت حقوقی پاسداران را ترور کنند.

در این راستا اساتید، طلاب و کادر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا توس سلام الله علیها ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز پاسدار اقدام ننگین و شکست خورده دولت آمریکا در تروریست نامیدن سپاه پاسداران را محکوم و یکبار دیگراعلام می کنیم آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند.

پایگاه بسیج طلاب و اساتید مدرسه فاطمۀ الزهراء سلام الله علیها توس

دوازدهمین نشست تخصّصی اخلاق و تهذیب با عنوان « اولواالألباب » ویژه مسئولین و اساتید مدارس علمیّه خواهران به همّت معاونت فرهنگی  اجتماعی مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان در مدرسه علمیّه خواهران فاطمۀ الزّهراء سلام الله علیها توس برگزار شد.

در این نشست خانم مقدسی مدیر مدرسه اسلام شناسی موضوع جایگاه مسئولین و اساتید را در ترویج ذی طلبگی تبیین کرد.

وی با بیان اینکه مسئولین از جایگاه طلبه بودن و مسئول بودن بر خوردار هستند گفت :

مسئولین به عنوان یک طلبه باید الگوی دین باشند و در تمام شئونات زندگی ذی طلبگی از لحاظ فکری و عملی در آنان مشهود باشد.

استاد اخلاق حوزه اظهار کرد :

طلبه ها از سیره عملی مسئولین و آموزه هایی که از آنها می بینند آهسته به دنیای طلبگی ورود پیدا می کنند تا با لطف و عنایت خداوند همواره در محضر خداوند باشد و بدانند بدون اتّصال به خداوند امکان رسیدن به حقیقت دین پیدا را نمی کنند.

مدیر حوزه علمیّه خواهران ادامه داد :

مجموعه حوزه علمیّه که قصد تربیت الهی سربازان امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشّریف را دارند باید حرف و عمل آنها یکی باشد و همه با هم متّحد باشند که این اتّحاد، فضا را برای تربیت طلبه مساعد می کند.

خانم مقدّسی اذعان داشت :

اگر حاکمیّت معنوی و اخلاقی در حوزه های علمیّه نباشد طلاب نمی توانند توسّل و توکّل به خداوند و اهل بیت علیهم السّلام و تسلیم محض بودن در مقابل مقام ولایت را داشته باشند.

استاد حوزه علمیه با اشاره به حکمت 73 نهج البلاغه اظهار کرد :

کسی که در جایگاه مسئول قرار گرفت باید اول خودش را تربیت کند تا بتواند دیگران را تربیت کند و قبل از آموزش گفتاری به دیگران باید الگو و اسوه عملی برای آنها باشد.

وی با بیان اینکه مسئولین باید با ورود به قلب ها کار کنند و تا تصرّف دل نکنند نمی توانند اثرگذار باشند گفت :

طلبه ها باید در قلب و جان مسئولین جای داشته باشند تا اثر متقابل داشته باشند.

استاد اخلاق با توجه حدیث «  نُجَالِسُ قَالَ مَنْ يُذَكِّرُكُمُ اَللَّهَ رُؤْيَتُهُ وَ يَزِيدُ فِي عِلْمِكُمْ مَنْطِقُهُ » افزود :

همنشین انسان باید کسی باشد که دیدنش فرد را یاد خداوند بیاندازد، گفتارش علم را زیاد کند و کردارش فرد را به آخرت ترغیب کند.

وی در پایان عنوان کرد :

مسئولین در ساعات کاری حتما در مدرسه حضور داشته باشند و مدارس علمیه خواهران به صورت سلیقه ای عمل نکنند بلکه همه با هم وحدت و همبستگی داشته باشند.

طرح بیعت ویژه تربیت مربی ولایت فقیه در مدرسه علمیّه خواهران فاطمۀ الزّهراء سلام الله علیها توس با موضوع تواصی، تمسّک و بیعت  به همّت معاونت فرهنگی اجتماعی مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان آغاز شد.

مدرّس این دوره حجۀ الإسلام و المسلمین بابایی استاد حوزه و دانشگاه بود که در تشریح ضرورت اجرای طرح ولایت فقیه گفت:

دشمنان اسلام پس از احساس خطر در حیات مادّی خود بعد از استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی و استمرار ارزش ها و باورهای دینی در جامعه در صدد تخفیف و ایجاد انحراف در مبانی باورهای دینی نسل جوان برآمدند و با ایجاد شبهات در مسأله ولایت فقیه قصد منحرف کردن اعتقادات آنها  را دارد.

وی ادامه داد:

یکی از راهکارهای اصلی مقابله با این توطئه ها، آموزش مبانی اندیشه اسلامی ولایت فقیه به طلاب برای تربیت نیروهای هم طراز انقلاب اسلامی است .

حجۀ الإسلام بابایی ضمن بیان این مطلب که در تمام عرصه ها تبعیت از ولایت فقیه باعث رشد و بالندگی در دنیا و آخرت می شود افزود :

نظام ولایت فقیه نظام امام و امّت است و در این نظام آنچه که قرار است اتفاق بیافتد حکومت است.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه در مسائل اقتصادی کشور بحث کمبود و کیفیت بسیار دردناک است گفت :

امروزه صنایع خودروسازی آن کیفیت لازم را ندارند و تبدیل به ابزاری برای گرفتن جان افراد شدند و دلیلش این است که مدیران خود را ذیل ولی فقیه قرار ندادند اما در صنعت موشک سازی که از نظر علمی سنگین ترین بحث است کار را مدیرانی در دست گرفتند که تابع ولایت فقیه هستند.

وی با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری دامت برکاته که فرمودند : مواظب انتخاب خود باشید زیرا نتیجه انتخاب به خودتان برمی گردد اظهار کرد :

مشکلات کنونی کشور از انقلاب نیست بلکه از انتخاب است.

حجۀ الإسلام بابایی در پایان یکی از بیانات مقام معظم رهبری دامت برکاته را تبیین کرد که ایشان می فرماید :

ما انقلاب کردیم اما آسان ترینش انقلاب بود و امروزه در مرحله دولت هستیم که از همه مراحل سخت تر می باشد و مراد از دولت فقط قوه مجریّه نیست بلکه همه مسئولینی هستند که در این نظام کار می کنند واگر به دولتی برسیم که آن دولت با نگاه اسلامی نفس بکشد بعد از مدت کوتاهی جامعه اسلامی خواهیم داشت که این جامعه اسلامی الگویی برای تمدّن و امّت اسلامی می شود.

گفتنی است این دوره قرار است در 12 جلسه  9 دقیقه ای و با حضور 17 نفر از طلاب پایه پنجم و فارغ التحصیلان در سه شنبه های هر هفته برگزار شود.

در این نشست که در روز دوشنبه 17 دی در مدرسه علمیّه فاطمۀ الزهراء سلام الله علیها توس برگزار گردید خانم ملکی به توانمند سازی امّت به وسیله آماده کردن شیعیان در عصر غیبت توسط امام حسن عسکری علیه السّلام اشاره کردند که فعالیّت ایشان به دو دوره تقسیم می شود:

الف . قبل از امامت

که با بهره مندی از محضر پدر بزرگوار خود و تحمّل شرایط سخت زمان به وقوع پیوست.

ب . دوران امامت
1 . عرصه ولایی سیاسی « نهادینه سازی تفکّر ولایی »

بروز جلوه های الهی امامت « اثبات امامت و الهی بودن منصب »، راهبرد تقیّه « نهی شیعیان از ابراز اردات، نامه با خط های مختلف، رفتن به دارالخلافه »، زمینه سازی برای امامت امام زمان و دوران غیبت، عقیقه کردن متعدّد امام زمان، آگاه سازی خواصّ، بیان ویژگی های امام زمان، تعریف نیابت خاص، کم کردن ارتباط مستقیم با مردم و سوق دادن مردم به علما .

2 . عرصه معارف وحیانی « نهادینه سازی محوریّت قرآن »

تفسیر قرآن، مبارزه با انحرافات فکری، تشویق به نشر و کتابت حدیث.

3 . عرصه اجتماعی « تلاش برای توانمندکردن مردم »

حل مشکلات مردم از طریق وکلا، تربیت شاگردان، تشویق به تشکیل حلقه های علمی، هدایت مردم به استعانت و استعاذه .

در این نشست که در روز دوشنبه 3 دی در مدرسه علمیه فاطمه الزهراء سلام الله علیها توس برگزار گردید خانم ملکی به تدبّر در سیره امام جواد علیه السّلام پرداختند و اشاره کردند که فعالیّت ایشان به دو دوره تقسیم می شود:

الف . قبل از امامت

که از محضر پدر بهره مند شدند و پاسخگوی نیازهای اقوام و مردم بودند.

ب . دوران امامت
1 . عرصه ولایت و سیاسی

اثبات حقانیّت و مرجعیّت امام از طریق « از طریق استشهاد به قرآن و پاسخگویی عالمانه به علمای شیعه و غیر شیعه »

توسعه ارتباطات مکاتبه ای.

استمرار راهبرد تقیه.
زمینه سازی برای امامت امام هادی « علیه السّلام»

تبیین احادیث مهدوی.

2 . عرصه معارف وحیانی

اثبات کارآمدی اسلام ناب « از طریق برگزاری جلسات درسی، سخنرانی و مناظرات »

اثبات ظرفیّت فقه اهل بیت.

مبارزه با عقاید انحرافی.

3 . عرصه اجتماعی

«گسترش پایگاه های مردمی »

ارائه سیره نبوی.
توجه دادن مردم به دعا به همراه تلاش.

تربیت شاگردان.

رفع نیازهای محرومان.

توسعه سازمان وکالت.

همچنین استاد ملکی در روز دوشنبه 10 دی به تدبّر در سیره امام هادی علیه السّلام و اعتلا و پیشرفت نظام دینی و اجتماعی توسط حضرت پرداختند که در دو محور مورد بررسی قرار می گیرد:

الف . قبل از امامت

 بهره مندی از محضرپدر بزرگوار، هدایت و راهنمایی علمی و مالی عموم مردم.

ب . دوران امامت
1 . عرصه ولایت و سیاسی

سامان دهی و تکمیل تفکّر ولایی به وسیله زنده نگه داشتن حماسه عاشورا .

بیان ویژگی­ های ائمه .

تأکید برتولّی و تبرّی .

طرح مسئله مهدی موعود.

راهبرد تقیه.

2 . عرصه معارف وحیانی

تقویت اعتقادات صحیح توحیدی .

ترسیم خط فکری اهل بیت علیهم السّلام .

مبارزه با فتنه خط قرآن و انحرافات.

3 . عرصه اجتماعی

توسعه نظام اجتماعی به وسیله محبوبیّت مردمی در بین خاندان عباسی.

حفظ و تقویت سازمان وکالت .

آماده سازی مردم برای عصر غیبت به وسیله محدود کردن ارتباط مستقیم امام با مردم و تربیت وکیل.

در این نشست که روز دوشنبه 12 آذر در مدرسه علمیّه فاطمۀ الزّهراء سلام الله علیها توس برگزار گردید خانم ملکی به تدبّر در سیره امام موسی کاظم علیه السّلام پرداختند و اشاره کردند که حضرت به همگانی سازی فرهنگ اهل بیت علیهم السّلام در دو دوره پرداختند:

الف . قبل از امامت

امام کاظم علیه السّلام از نظر علمی و معنوی از محضر پدر بهره بردند و از طرف امام صادق علیه السّلام مورد حمایت و تبعیّت قرارگرفتند.

ب . دوران امامت
1 . عرصه ولایت سیاسی « تأکید بر امامت اهل بیت علیه السّلام »

تثبیت جریان امامت « منصوص بودن جریان امامت، تأکید بر ابن رسول الله بودن، بروز کرامت »، به کار بردن روش تقیه، هماهنگی دیانت و سیاست، هدایت امّت در تمامی شرایط حتی در زندان.

2 . عرصه معارف وحیانی

رد ادّعاهای دروغین و انحرافات و نشر عقاید صحیح « اندیشه اهل بیت به وسیله مناظرات »، همگانی سازی فرهنگ اهل بیت علیهم السّلام

3 . عرصه اجتماعی:

تربیت فرزندان و شاگردان متعدّد، امر به معروف و نهی از منکر با حضور داشتن در بین مردم، باب الحوائج بودن، تأسیس سازمان وکالت

همچنین استاد ملکی به تدبّر در سیره امام رضا علیه السّلام و حضور فرهنگ اهل بیّت در عرصه­ حاکمیّت توسط حضرت پرداختند که در دو محور مورد بررسی قرار می گیرد:

الف . قبل از امامت

بهره مندی از محضر پدر ، مشارکت در نشر معارف توحیدی « جلسات درس در مسجد النّبی » ، پاسخ سؤالات فقهی، راهبرد تقیه .

دوران امامت
الف . عرصه ولایت سیاسی  

زنده نگه داشتن حماسه حسینی، تبیین علمی جایگاه ولایت « بیان حدیث سلسله الذّهب، ردّ پیشنهاد خلافت، زمینه سازی امامتِ امام جواد، تببین اطاعت از اهل بیت، هماهنگی دین با سیاست، مهدویت »

ب . عرصه معارف وحیانی

ترویج قرائت قرآن کریم و انس با قرآن، تبیین توحید، جهانی کردن معارف اهل بیت، تأکید بر سیره پیامبر صلّی الله علیه و آله و سلّم  

ج . عرصه اجتماعی

سفرهای متعدّد، تربیت شاگرد و برده، نفوذ عاطفی و معنوی در بین مردم، دفاع از ستمدیگان و حمایت اقتصادی از آنان.

صفحه1 از3

آدرس و اطلاعات تماس

آدرس: مشهد مقدس - خیابان مطهری شمالی 58
مدرسه علمیه فاطمة الزهراء سلام الله عليها توس

تلفن: 13-7341511-0513

فکس:7340700-0513

پست الکترونیک : info@alzahra-toos.com

اوقات شرعی

تمامي حقوق اين سايت متعلق به مدرسه علميه فاطمة الزهراء سلام الله عليها توس مي باشد. طراحی سایت توسط  ماهان سیستم